Als je een grote passie voelt voor de mooie wereld van de fotografie en je wilt meer kennis opdoen over dit vakgebied dan kun je bij mij een cursus op maat volgen. 

Heb je al enige kennis en ervaring en wil je dit zo optimaal mogelijk benutten in de praktijk dan kun je ook bij mij terecht. Ik heb veel ervaring met het goed, motiverend en informatief overbrengen van mijn kennis.

Wat kun je verwachten?

Een reeks individuele en informele lessen resulterend in een verdiepende kennis van fotografie. Ik geef individuele lessen omdat ik dan de vorm en inhoud precies kan afstemmen op jouw wensen. Ik noem de lessen informeel omdat ik het belangrijk vind dat de lessen plezierig én leerzaam zijn.

Een standaard niveau voor het volgen van de lessen is niet vereist. Je kunt dus op ieder gewenst niveau instappen. Aan de hand van een introductieles zullen we nader kennismaken, het niveau bepalen en verwachtingen over en weer vaststellen.

Het aantal te volgen lessen ligt vervolgens geheel open. Jij mag bepalen hoeveel lessen je wilt volgen en wanneer het moment bereikt is waarop jij vindt dat je voldoende weet en kunt.

De prijs van een introductieles (1 uur) is €30,-
De prijs van een reguliere les (1 uur) is €40,-

Benodigd materiaal: geen. Een eigen camera is wel aanbevolen zodat de opgedane kennis thuis geoefend kan worden.

Als je meer wilt weten of een introductie les wilt inplannen, dan kun je hier contact met mij opnemen.